Aktiv Guld

Tilbage til udstillerliste

Aktiv Guld

markedets førende totalleverandører

Aktiv Guld er i dag en af markedets førende totalleverandører til guld- og sølvsmedebranchen i hele Norden. Siden grundlæggelsen i 1998 har de bærende elementer været kvalitet og det gode håndværk, hvilket vi arbejder mere konkret med på følgende tre indsatsområder.

Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører og kvalitetstjekker altid nye produkter. Samtidig har vi fokus på, om produkterne lever op til FN’s verdensmål. Som kunde hos Aktiv Guld er du således garanteret at de produkter, du køber, ikke blot lever op til vores strenge kvalitetskrav, men at produkterne ligeledes ikke bryder med etiske retningslinjer, uanset om du køber ædelmetal, halvfabrikata, diamanter eller værktøj og maskiner.

Vores styrke er vores medarbejderes store knowhow, der kommer af mange års erfaring inden for branchen samt vores stræben efter konstant at være på forkant med den nyeste udvikling. Dermed sikre vi, at du som kunde får den bedst mulige rådgivning og service.

På vores kursuscenter inviterer vi desuden vores kunder til at videreudvikle deres praktiske færdigheder inden for klassiske teknikker, såvel som udforske nye værktøjer og maskiner. Vi tror på, at vi på den måde kan bidrage til at holde det traditionelle håndværk i live og samtidig sikre, at branchen følger med den teknologiske udvikling og dermed får størst mulig gavn af de muligheder, den bringer.

Gå til Hjemmeside Gå til Instagramprofil Gå til Facebookside
Stand nr. 71
Vis på messekort
Aktiv Guld A/S

Vallensbækvej 46
2625 Vallensbæk

Telefon: +45 43 66 20 00 Email: ag@aktivguld.com

Brands

AGS MagicAktiv GuldAvalonBadecoBergeonBrynmorgen PressBuschC HafnerCastaldoCatharaCooksen-CLALDiamand IT-WORXDominoDurston Rolling MilsElmaGold Star PowdersGRSHenrich GöringHorotec SwissInduthermJentnerJooltoolLampertLichtteknik Rolf MeierMasterixMetcalMeuser MoldMig-O-MatMob PeddinghausMpfOsadaSiro Lasertec

New Nordic Nyhedsbrev

Tilmeld dig New Nordics nyhedsbrev og få løbende nyheder om messen, udstillere og meget mere.

Klik her for at tilmelde dig