Microcom ApS

Tilbage til udstillerliste

Microcom ApS

Fra simpel idé til intelligent løsning

Microcom ApS er en landsdækkende virksomhed der siden sin start i 1983 har beskæftiget sig med levering af IT-løsninger og produkter til detailbranchen med speciale i kasse- og butikssystemer.

Microcom har siden sin start altid fokuseret på et tæt samarbejde med brugerne om de løsninger kunderne ønskede, hvilket betyder at vi har fået IT ned i ”øjenhøjde” og frem for alt fokuseret på enkelthed i løsningernes anvendelse, uden at gå på kompromis med funktionalitet og ”smarte” features.

Microcoms første produkt var udviklingen af et IT-baseret kassesystem til detailbutikker. I dag, som dengang, er Microcoms IT-baserede kasseterminal system eller kasseapparat system ‘EasyPOS‘ selskabets primære produktfokus. EasyPOS i dag er et avanceret system, med alle tænkelige funktioner både til enkeltbutikker som kæder. Dette uden at gå på kompromis med enkeltheden i brug.

Et nøgleord for Microcom har altid været service, noget vi har fundet helt naturligt, og som vi er stolte af. Det er vores vision at være ”Danmarksmester” indenfor levering af IT-baserede kasseløsninger – vores løsning EasyPOS er det allerede.

Gå til Hjemmeside Gå til Instagramprofil Gå til Facebookside
Stand nr. 32
Vis på messekort

Brands

EasyOnWebEasyPOSEasyScanUniconta

New Nordic Nyhedsbrev

Tilmeld dig New Nordics nyhedsbrev og få løbende nyheder om messen, udstillere og meget mere.

Klik her for at tilmelde dig